закрыть
Mы победители!
We are winners!
Эскиз застройки территории в пос. Тимоново, Солнечногоский район
Читать новость / Read the news
закрыть
Mы победители!
We are winners!
Ёскиз застройки территории в пос. “имоново, —олнечногоский район
Читать новость/ Read the news
ALPN.ru / News / Architecture news / Middle School Morie`res Les Avignon Search      Sait map      Страница на русском

home

polina nozdracheva

alpn

portfolio

news

publications

partners

contacts

Middle School Morières Les Avignon

<br>Architects: <b>N+B Architectes / Elodie Nourrigat & Jacques Brion</b><br>
Location: <b>Morieres Les Avignon, France</b><br>
Project Manager:<b> Elodie Nourrigat & Jacques Brion</b><br>
Client: Conseil General du Vaucluse<br>
Project Area: <b>8,500 sqm</b><br>
Budget: 13M?<br>
Project Year: <b>2009</b><br>
Photographs: <b>Paul Kozlowski</b><br><br>


Architects: N+B Architectes / Elodie Nourrigat & Jacques Brion
Location: Morieres Les Avignon, France
Project Manager: Elodie Nourrigat & Jacques Brion
Client: Conseil General du Vaucluse
Project Area: 8,500 sqm
Budget: 13M?
Project Year: 2009
Photographs: Paul Kozlowski

roof plan

roof plan

<br>The massive stone of the implemented stone in a determinedly contemporary writing offers a complementary material and a depth to the concrete which usually can seem too smooth and cold. A real dialogue is born in the material. So buildings gets organized according to volumes registered under wide folds in concrete which roll about with it around them. The “VERS” stone establishes sides façades of folds in concrete. It offers a thermal slowness and gives rhythm to facades. The volume of the multipurpose room marks the entry of the middle school, at the end of the alignment of trees of the esplanade. It floats above the internal square serving at the same time as signal and as shelter for pupils.<br><br>


The massive stone of the implemented stone in a determinedly contemporary writing offers a complementary material and a depth to the concrete which usually can seem too smooth and cold. A real dialogue is born in the material. So buildings gets organized according to volumes registered under wide folds in concrete which roll about with it around them. The “VERS” stone establishes sides façades of folds in concrete. It offers a thermal slowness and gives rhythm to facades. The volume of the multipurpose room marks the entry of the middle school, at the end of the alignment of trees of the esplanade. It floats above the internal square serving at the same time as signal and as shelter for pupils.

From: archdaily.com


Architectural laboratory offers the full range of services: from the initial permits, the development of all project stages to approval of projects and supervision.

107031, Moscow, Petrovka str., 27, tel: (495) 694-61-25, fax: (495) 694-67-80,mail: info@alpn.ru

           

© Все материалы данного сайта являются объектами авторского права (в том числе дизайн). Запрещается копирование, распространение (в том числе путем копирования на другие сайты и ресурсы в Интернете) или любое иное использование информации и объектов без предварительного согласия правообладателя.

Яндекс цитирования
Во избежании недоразумений проверьте правильность ввода телефона:
Верно
Ввести еще раз
закажите звонок
Перезвоните мне